مشاوره در خصوص جت پرینتر

ساخت وبلاگ

مشاوره - و راهنمایی در خصوص - انواع مختلف دستگاه های جت پرینتر -

مشاوره و راهنمایی در خصوص انواع مختلف دستگاه های جت پرینتر
مطالبی که در این صفحه می خوانید حاصل سالها تحصیلات آکادمیک ، تخصص و تجربه در کارخانجات تولیدی می باشد . لذا این مطالب بدون هیچ گونه غرض ورزی بیان می شود .همچنین اگر کسی یا کسانی ادله بهتری برای بیان مطالب دقیق تر و جامعه تری دارند حتما می توانیم با ذکر نام به بیان دید گاه های آنها بپردازیم .

دستگاه های جت پرینتر در حدود دهه ۱۹۷۰ میلادی برای اولین بار در آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند و سپس شرکتهای در انگلستان ، فرانسه و آلمان گوی سبقت را از آنان ربودند . شرکتهای نظیر دومینوی انگلستان ، ایماژ فرانسه و یا لینکس و ویلت انگلستان و یا حتی کمپانی EBS آلمان و Savemaترکیه
با ادامه تکتازی شرکتهای فوق و انحصار طلبی روز افزون آنها نسل جدیدی از دستگاه در اوایل قرن جدید وارد بازار شد . که از سیستم های ساده تر دقیق تر و کاربری راحت شروع به فعالیت نمودند .
عدم وجود قطعات مکانیکی ( پمپ ها والو های برقی فیلتر های متعدد و استهلاک پذیر که در واقع پاشنه آشیل کمپانی های اولیه بودند و قیمت های بسیار پایین و ایده ال برای اکثر کارخانجات در سراسر دنیا همگی باعث رونق روز افزون شرکتهای جدید شدند اما آنان نیز دارای مشکلات خاصی بودند .
اما دستگاه های جدید نمی توانستند تمامی نیاز های کارخانجات را جوابگو باشند . هد این دستگاه ها به راحتی آسیب می دید و از کار می افتد و تعویض آن نیز فقط کار مهندسین کار آزموده بود پس زمان به سرعت برای کارخانجات می گذشت و محصولات آنان بدون درج اطلاعات توسط جت پرینتر بود . همچنیت با توجه به نواسانات برق این دستگاه ها دچار مشکلاتی در خصوص عملکرد بهتر می شدند و نیاز به ریست کارخانه می شدند و از آنجا که برنامه نویسی برای آنها خیلی ساده و راحت نبود مشکل بزرگی پیش می آمد . این موارد باعث شده بود تبلیغات بسیار بدی از سوی شرکت های اولیه برای این نسل از جت پرینتر ها بوجود آید .
به هر حال بعد از مدتی کش مکش سرانجام شرکت های جدید توانستند مشکلات مربوط به نواسانات برقی را با توجه به موارد مختلف به کنترل دستگاه خود در بیاوردند و دیگر نیاز به ریست کردن پی در پی وجود نداشت .
همچنین متوجه این مهم شدند که هد دستگاه باید در محفظه بسیار خاصی تحت محافظت قرار گیرد و خیلی راحت با محصول در حین کار برخورد نکند .با این شرایط دیگر هد ها می توانستند مدت بیشتر کار کنند ، و سیر صعودی فروش را در دنیا به خود اختصاص دهند . اما شرکتهای اولیه نیز بیکار نبودند
از آنجاییکه که اغلب دستگاه های جدید برای چاپ بر روی محصولات بزرگ و یا کارتن بکار می رفت شرکت های اولیه شروع به طراحی و ساخت دستگاه های جت پرینتر با سیستم DOD کردند ، این سیستم می توانست جلوی فروش بیش از بیش دستگاه های نسل دوم را بگیرد و شرکت های اولیه نیز سهمی در بازار برای چاپ بر روی محصولات بزرگ و کارتن را نیز بدست آوردند . در واقع سیستم DOD ( قطره و تقاضا ) سیستم ساده بود که با یک هد بزرگ ۷ و یا ۱۲ و حتی ۱۶ نازل کنترل میشد که می توانست چاپ بزرگی بر روی محصولات بزند اما وضوح چاپ و کیفیتش پایین بود و آرم ها و لوگو ها خیلی واضح نبودند اما به هر حال مانعی برای نسل دوم جت پرینتر ها بود . ولی این سیستم دارای چند مشکل بزرگ بود که به راحتی قابل چشم پوشی نبود و مانعی برای فروش بیشتر آن در سراسر دنیا می شد .
در ادامه شرکت های معتبر به دنبال ساخت جت پرینترهایی با بالاترین کیفیت ومناسب هر صنعت برآمدند که موفق شدند دسته بندی زیر را ارائه دهند
جت پرینتر ریبونی:مناسب کارخنجات صنایع غذایی،خشکبار،کیک وکلوچه ،سبزیجات،آرایشی وبهداشتی
جت پرینتر جوهرافشان:صنایع پتروشیمی ، لوله ،پت
جت پرینتر لیزری:مناسب حکاکی بر روی فلز و…
واحد فروش شرکت دیبانگاران آوید

رزومه مختصر از شرکت دیبا...
ما را در سایت رزومه مختصر از شرکت دیبا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : dibacoprinter بازدید : 252 تاريخ : شنبه 31 فروردين 1398 ساعت: 15:51